Camí d'hivern - Conesa

Camí d'hivern - Conesa

El Camí d'hivern és un itinerari circular, senyalitzat per l’ajuntament per fer a peu o en bicicleta de muntanya que ens endinsa al passat fins al que queda de l’antic poblat de Torlanda recorrent àrees boscoses i camps de cultius. Un cop arribats a l’indret, ens proposa una petita volta per l’entorn, travessant una part de Les Planes de Conesa, on destaquen els monocultius de cereals distribuïts en camps ondulats i diferents eres que remarquen el caràcter rural d’aquestes contrades fins a arribar al tossal Rodó.

Aquest recorregut és apte per a qualsevol practicant acostumat a fer senderisme i cicloturisme; i l'hem descrit a través d’un quadern de ruta que permet el correcte seguiment de l’itinerari. No obstant això, és molt recomanable complementar-lo amb un mapa detallat per tenir més punts de referència i per a l’orientació de la zona on ens movem.


El quadern de ruta està compost de dos tipus d’informació. En primer lloc trobem, la informació general que inclou: desnivell, temps aproximat, distància total, com arribar al punt de sortida i els principals elements patrimonials i recursos turístics que es poden trobar durant el recorregut. En segon lloc hi ha, la informació gràfica de seguiment de la ruta, elaborada amb esquemes dels encreuaments i direccions a seguir, els quilòmetres parcials i els punts d’interès.


Web: 
http://www.concadebarbera.info//quefer/senderisme/camihivern.php
imagen_521.jpg