Experiències Rurals - rutes en carro

Experiències Rurals - rutes en carro

Aprendreu tots els mecanismes del carro i a dirigir el cavall com uns autèntics traginers!

Totes les activitats que oferim estan pensades per gaudir de la natura i fomentar el respecte i la cura pels animals per això no superarem

mai la capacitat máxima de 4 adults per carro/cavall. Oferim experiències personalitzades truca’ns i us prepararem una ruta a mida per a que tingueu una experiència única.

La ruta dels Tanins a Nulles és una de les rutes que us proposem.

Sortim de Nulles i ens dirigim a Casafort, un petit llogaret encantador que desprén tranquil·litat. Després enfilem camins a la vora de les vinyes on veurem i podrem fotografiar-nos amb barraques de pedra seca, unes de les construccions més característiques del nostre territori. També travessem el bosc d’en Lluc per arribar al punt més alt des d’on podrem contemplar unes vistes espectaculars de Nulles i fins i tot les muntanyes de Prades. Finalment arribem al jaciment ibèric de Rabassat on descobrirem com era la vida en una granja rural del segle III aC. 

Durant tota la ruta podreu pujar i baixar del carro, podreu dirigir i guiar els nostres cavalls i aprendre tots els mecanismes per manejar correctament el carro. Els nostres cavalls són els protagonistes d’aquesta ruta i formen part de la nostra família, segur que en finalitzar la ruta us en fareu tan amics com nosaltres!

Per a més informació i reserves consulteu a la web: https://experienciesrurals.com/

Telèfon: 662636364

Correu electrònic: info@experienciesrurals.com

Persona de contacte: Mireia G. Mohedano


Web: 
https://experienciesrurals.com/
rutes-animals.jpg
excursio-alt-camp.jpg