Experiències rurals

Experiències rurals

Experiències Rurals som el Marc i la Mireia i junts hem criat i educat el nostre cavall Chartreuse. Amb molt d'amor i paciència hem creat un vincle molt especial amb el nostre cavall. El Chartreuse és un cavall molt especial i sensible, amb ell gaudiem de totes les rutes i passejos, la confiança i la tranquil·litat que ens transmet ens fa emocionar. Per aquest motiu, vam tenir la necessitat de poder compartir aquesta experiència. 

A més, som uns apassionats de la cultura i les tradicions del nostre territori. Ens fa molt felices saber que vivim en un gran petit país amb una gastronomia i productes envejables. El clima, els paisatges i la història que rodeja el Camp de Tarragona ens té enamorats i ens vam veure també amb l'obligació d'explicar i compartir totes aquestes riqueses. 

Oferim diferents tipus d'activitats, dirigides tant a famílies com grups o empreses: 

Ruta dels Tanins: pugeu al carro i apreneu a comunicar-vos i guiar als cavalls. De la mà dels nostres guies descobrireu comm era la vida en una granja del S. III a.C. Agafeu les regnes d'aquesta aventura única a Catalunya. 

Passeig entre vinyes i tast de vins: apreneu a conduir un carro entre vinyes i gaudiu en plena naturalesa d'una degustació de tres vins i un cava Adernats acompanyats amb productes de proximitat. (pa artesà, tast d'oli i avellanes). 

Pack Experiència Adernats: passeig en carro i cavall per Nulles i visita guiada a la bodega modernista de Cèsar Martinell. Acabarem amb un tast a la bodega de vins i caves acompanyats de productes km 0. 

Experiència daurada: qual la llum estigui en la seva hora daurada gaudiu d'una passejada en carro i cavall aprop de les vinyes. Un recorregut per paisatges màgics que ens retorna als orígens. Acaba aquesta gran experiència amb un sopar en restaurants de proximitat sinònim de cuina i tradició. 

Caminades a pas de cavall: els més petits pujaran al carro mentre que els adults gaudeixen d'una caminada guiada per l'entorn de Nulles. Els adults també podreu pujar al carro per torns en aquesta excursió tant especial. 

Celebra el teu aniversari amb nosaltres: voleu celebrar el vostre aniversari d'una forma única? Pugeu al carro per gaudir entre amics i família d'un dia molt especial. Disfrassarem a la persona homanetjada amb el vestit de "traginer" i us farem gaudir d'un dia inoblidable. 

Adreça: 
C/ de l'Estació, s/n
Telèfon: 
662 63 63 64
E-mail: 
info@experienciesrurals.com
Codi postal: 
43887 - Nulles
Web: 
http://www.experienciesrurals.com
setembre.jpg
acariciando_caballo.jpg
calsotadas-valls.jpg
caminadas.jpg
celebracion-actividad.jpg
experienciesrurals_17.jpg
nina_disfrutando.jpg
ruta-en-familia.jpg