La Nit 5.1 Concerts i monòlegs a Barberà de la Conca [Venda d’entrades online]

La Nit 5.1 Concerts i monòlegs a Barberà de la Conca [Venda d’entrades online]
Data inici: 
Friday 21 July, 2023
Data fi acte: 
Saturday 22 July, 2023

La Nit 5.1 Concerts i monòlegs a Barberà de la Conca [Venda d’entrades online]

 

La Conca 5.1 organitza per vuitè any consecutiu La Nit 5.1 al Castell templer de Barberà de la Conca. L’entitat després de la presentació oficial que va fer a inicis de maig ara ha presentat ja les activitats per dies i ha posat a la venda tots els tipus d’entrades possibles per aquesta edició.

 

El cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 18 artistes; 10 musicals i 8 monologuistes.


El divendres 21 de juliol hi hauran els concerts de Joan Miquel Oliver, Al·lèrgiques al Pol·len, Jazzwoman, Moli i Dj Titi. I els monòlegs de Mockudrames, Yael Brusca, Març Llinàs i Júlia Vila.


El dissabte 22 de juliol hi haurà els concerts de Pol Batlle amb Rita Payés, Pupil·les, Júlia Colom, Angeladorrrm i Dijei Luna. I els monòlegs de Tomàs Fuentes, Andrés Fajngold, Gemma Ortís i Modgi.


Els dos dies s’obriran portes a les 19.00 h, hora enquè començaran les actuacions que duraranfins a la 01.30 h de la matinada.

 

D’aquí unes setmanes es donarà a conèixer també la proposta vitivinícola i de gastronomia que acompanyarà aquesta proposta cultural. Un espai, el gastronòmic que com cada any també tindrà un paper important i principal en el recinte del pati exterior del Castell.

 

L’organització també ha volgut fer una crida a la participació i a l’assistència de tothom que ho vulgui per tal de consolidar aquest focus cultural autogestionat i amb un cartell diferent dels de la majoria del panorama català i sense cap patrocinador privat al darrere.

 

Els abonaments pels dos dies i les entrades per dies de forma separada ja estan a la venda a: https://www.ticketic.org/ca/entrades/la-nit-5-1-2023 i a la web de La Conca 5.1.

2_mesa-de-trabajo-1-copia-724x1024.jpg
sin-titulo-12_mesa-de-trabajo-1-724x1024.jpg