32è Concurs de grups de teatre Ciutat de Tàrrega

32è Concurs de grups de teatre Ciutat de Tàrrega
Data inici: 
dissabte 29 febrer, 2020
Data fi acte: 
dissabte 29 febrer, 2020

Rumors de Neil Simon. Comèdia. A càrrec d’Agrupació Teatral de Calaf La 32a edició del Concurs de Grups de Teatre Ciutat de Tàrrega portarà sis muntatges escènics en competició.

El certamen, organitzat pel Grup de Teatre BAT, aposta amb èxit de públic pel gènere de la comèdia.

Les funcions tindran lloc al Teatre Ateneu a 2/4 de 10 de la nit. El palmarès distingirà les millors interpretacions principals i secundàries en les categories masculina i femenina; escenografia; direcció i grup.

El concurs compta amb el suport de la Regidoria de Cultura; el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; i la Diputació de Lleida a través de l’lnstitut d’Estudis llerdencs.

El certamen aixeca el teló amb una comèdia plena de situacions límitque mostrarà les peripècies de quatre parelles que assisteixen a unafesta d’aniversari de bodes, aparentment normal, en una elegant zona de Nova York. Tot el glamour inicial, que se suposa que acompanya la gent de classe alta, s’anirà transformant en un ¡salvase quien pueda! 

Rumors es va estrenar el 1988 al Old Globe Theater de San Diego (EUA) i ben aviat fou programada a Broadway. Neil Simon és un dels autors més emblemàtics de la comèdia nord-americana contemporània i creador d’un dels textos més hilarants del segle XX, L’estranya parella.

Aportació: 7 euros · Carnet Jove: 3 euros · Abonament a les 6 representacions: 30 euros · Reserva d’abonaments a Cristalleria Mateu - Carrer del Carme, 17 - Tel. 310 184 ·

Taquilles del Teatre Ateneu des d’una hora abans de cada representació · Cafeteries i restaurants de Tàrrega obsequien els clients amb vals 2x1

Adreça: 
Teatre Ateneu
teatre-ateneu-tarrega_opt.jpg