Montblanquet (Vallbona de les Monges)

Montblanquet (Vallbona de les Monges)

Montblanquet és un encantador poblet de pedra situat damunt d'un turó. Recollit en una fresca vall, s'hi apinya un grapat de cases rústiques però elegants, decorades amb espectaculars heures que esclaten de colors. Es troba situat al límit la Conca de Barberà i l’Urgell, a la serra del Tallat. Pertany al municipi de Vallbona de les Monges. Conserva els rentadors antics, un forn fix de pedra, un parell de fonts, i l' església d'estil cistercenc.

Montblanquet compta amb un punt de segellatge obert del Carnet 6T situat al costat de la porta de l’antiga escola, a la plaça Major. Es tracta d’un armariet que en el seu interior hi ha el segell de la ruta i tothom que vulgui el podrà disposar per segellar el seu Carnet 6T. 


PASSEJADES  I ALTRES ITINERARIS

+INFO: http://viuvallbona.cat/rutes


ELS PLANS- TALLAT - MONTBLANQUET

Es tractar d'una excursió llarga de més de 20km ideal per fer-se a peu o en bicicleta de muntanya ja que transcorre majoritàriament per camins no asfaltats i algun corriol. Es Transcorre per alguns dels racons més bonics de la Serra del Tallat. El recorregut s'enfila entre valls  secundàries  fins a cotes més altes de la Serra, on h i descobrirem ondulats camps d'or entre pinedes, un santuari amb molta història i un poblet perdut de somni. És un recorregut que es pot fer en mig dia, ideal per descobrir el desconegut paisatge d'aquesta terra en el qual, com en un jardí, la naturalesa i l'acció humana es combinen i col.laboren. +iINFO: http://viuvallbona.cat/ruta/els-plans-tallat-montblanquet

Punts segellatge: 
Antiga escola (Pl. Major)
montblanquet_general.jpg