La Ruta del Trepat

La Ruta del Trepat

La Ruta del TREPAT és descobrir els paisatges de la Conca de Barberà, és contemplar les vinyes sense presses, és conèixer cellers plens d'història i també degustar vins i caves amb caràcter únic. Aquí els rellotges no funcionen; és la naturalesa qui marca el ritme. Us proposem descobrir-la d'una manera tranquil.la i relaxada, amarant-vos bé de les seves aromes, els seus gustos i la seva essència!

El trepat és la varietat autòctona de la Conca de Barberà que permet elaborar vins i caves de grtan qualitat; aquesta varietat de raïm negre dona vins delicats, afruitats, frescos, amb notes especiades i d'una lleugera graduació alcohòlica.

VISITA 3 CELLERS I GUANYARÀS 2 AMPOLLES DE VI TREPAT DE LA DO CONCA DE BARBERÀ

 

 

(Castellano)

La Ruta del TREPAT es descubrir los paisajes de la Conca de Barberà, es contemplar los viñedos sin prisas, es conocer bodegas llenas de historia y degustar sus vinos y cavas con un carácter único.

El Trepat es la variedad autóctona de la Conca de Barberà que permite elaborar vinos y cavas de gran calidad. Ésta variedad de uva negra da vinos delicados, afrutados, frescos, con notas especiadas y de ligera graduación alcohólica.

VISITA 3 BODEGAS DE LA RUTA DEL TREPAT Y GANA 2 BOTELLAS DE VINO TREPAT DE LA DO CONCA DE BARBERÀ.

 

(English)

The TREPAT Route is to discover the landscapes of the Conca de Barberà, it is to see the vineyards, it's to know wineries and taste wines and cavas. We suggest you discover it in a calm and relaxed.

The Trepat is a variety of this area, it's a variety of red grapes gives delicate, fruity and fresh wines. 

IF YOU VISIT 3 WINERIES YOU CAN WIN 2 BOTTLES OF TREPAT OF THE DO CONCA DE BARBERÀ.


(Francès)

La Route TREPAT consiste à découvrir les paysages de la Conca de Barberà, vous pouvez visiter les vignobles et déguster des vins et des cavas.

Le Trepat est la viriété de cette région qui vous permet de produire des vins et des cavas de haute qualité, cette variété de raisins rouges donne des vins délicats et fruités.

VISITEZ 3 VIGNOBLES ET GAGNEZ 2 BOUTEILLES DE VIN TREPAT DE LA DO CONCA DE BARBERÀ.

 
Telèfon: 
977 87 12 47 - 977 86 12 32
E-mail: 
turisme@concadebarbera.cat
anunci_trepat_350x350_1.jpg
_vinya_brindis_trepat.jpg
noia_trepat.jpg
trepat_celler_carles_andreu_2.jpg
vinya_trepat.jpeg
mireia_trepat.jpg
planol_ruta_del_trepat_-_a2_pantalla_1.jpg
planol_ruta_del_trepat_-_b2_pantalla_1.jpg