Viver de Celleristes

Viver de Celleristes

CA: El Viver és una iniciativa pionera per part de l’Ajuntament de Barberà de la Conca conjuntament amb el Consell Comarcal, Cooperativa agrícola de Barberà de la Conca i la DO Conca de Barberà que està destinat a persones emprenedores que vulguin desenvolupar un projecte empresarial enològica pròpia d’una manera singular i minimitzant riscos.Es fan visites per donar a coneixer aquest projecte i coneixer els que hi participen. 

ES: El Vivero es una iniciativa pionera por parte del Ayuntamiento de Barberà de la Conca conjuntamente con el Consejo Comarcal, Cooperativa agrícola de Barberà de la Conca y la DO Conca de Barberá que está destinado a personas emprendedoras que quieran desarrollar un proyecto empresarial enológica propia de una manera singular y minimizando riesgos. Se hacen visitas para dar a conocer este proyecto y conocer los que participan.
 
EN: Viver de Celleristes is a pioneering initiative is intended for entrepreneurs who want to develop a business plan own wine in a particular way and minimizing risks in Conca de Barberà.
 
FR: Viver de Celleristes est une initiative pionnière destiné aux entrepreneurs qui veulent développer un plan d'affaires du vin d'une manière particulière et en minimisant les risques dans la region.
 

+ info: http://www.concactiva.cat/viver-celleristes/presentacio

DO: 
Conca de Barberà
Adreça: 
C/ Comerç, 2
Telèfon: 
977 88 70 10 - 977 88 74 49 - 977 86 13 38
E-mail: 
peconomica@concadebarbera.cat
Codi postal: 
43422
Web: 
http://www.concactiva.cat/viver-celleristes/presentacio
Horaris: 
serva prèvia / Reserva previa / Sous réserve / With previous reservation.
viver_de_celleristes_-_coop_barbera.jpg
viver.jpg
viver_de_celleristes.jpg