Cal Calaf (HUTT-031773)

Cal Calaf (HUTT-031773)
Cal Calaf és la casa on s'atura el temps, on la vida transcorre tranquil·la entre els arcs romànics que la van aixecar al segle XII i que avui encara la conserven intacta.
Embolcallada per una façana modernista inclosa en l'inventari patrimonial català, aquesta llar brinda el benestar i la comoditat més contemporanis, on només el cant de les orenetes que reposen al jardí esvaeix la seva calma.
Aquí, pots engrescar-te a fer la calçotada que fa tant temps que esperes, o bé pots encendre la llar de foc de la sala d'estar i gaudir del llibre que tens a mitges des de fa tant temps.
Si fa bon temps, pots deixar-te perdre pels boscos mediterranis fins arribar al riu Gaià, que es caracteritza pel curs calmat però fluït de les seves aigües, embolcallades de vegetació i fauna.
Com que sabem que aquestes passejos sempre es gaudeixen més al costat dels nostres companys peluts, ells també són benvinguts a Cal Calaf.
En el marc de la Ruta del Cister i a pocs quilòmetres de la Tàrraco romana, s'ofereix un ventall ampli d'opcions culturals i d'oci de gran valor, com les Ermites Modernistes de Jujol, a Montferri i Vistabella, la ruta de les Catedrals del vi, també modernistes, o Valls, la Ciutat Bressol dels Castells i els Calçots.
Per altra banda, les cales més preuades de la Costa Daurada es troben a pocs minuts de casa, i el nostre entorn ofereix la possibilitat de realitzar activitats eqüestres i senderisme.
Ens trobem a 30 minuts de l’Aquum Spa, Port Aventura i Ferrari Land, i a quaranta-cinc minuts de Barcelona.
Adreça: 
Cal Calaf - Vilardida
Telèfon: 
674548861
E-mail: 
calcalaf.rural@gmail.com
Codi postal: 
43814
Places: 
2
habitacio_-_porta_oberta.jpg
dsc_0019.jpg