Visita guiada a Pira, la Conca de Barberà poble a poble

Visita guiada a Pira, la Conca de Barberà poble a poble
Data inici: 
dissabte 10 novembre, 2018
Data fi acte: 
dissabte 10 novembre, 2018

Enceta la tercera edició de les visites guiades de tardor per conèixer els pobles de la Conca de Barberà 

Els dissabtes 20 i 27 d’octubre, i 10 de novembre a les 11h del matí podreu descobrir i gaudir de la riquesa cultural i patrimonial dels pobles de Forès, Passanant i Pira a través d’un conjunt de visites guiades.

Les visites són gratuïtes i les places son limitades (màxim 25 persones).

Cal fer inscripció prèvia a: https://goo.gl/oRLSXa

Les inscripcions es poden fer a partir d’avui i es tancaran el dia abans de cada sortida a les 14 h o quan s’hagi arribat al màxim de persones.

Aquestes activitats estan organitzades pel Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà dins la campanya de tardor "La Conca de Barberà, poble a poble", i són possibles gràcies a la col·laboració i participació dels ajuntaments de Forès, Passanant i Belltall i Pira.

Per aquesta campanya s'han programat tres visites guiades amb l'objectiu de dinamitzar el turisme, donar a conèixer el patrimoni cultural que guarden els pobles de la comarca i generar una imatge global de comarca.

10 de novembre – Pira

L’itinerari guiat per Pira començarà davant de les escoles. Visitarem el casc antic, coneixerem la producció del guix (pedreres, guixeres i antics forns), i els secrets de l'elaboració del vi i el cava.

 

visites_guiades_conca_2018.png
visites_guiades_a_la_conca_de_barbera.png