Visita enogastronòmica a Montblanc

Visita enogastronòmica a Montblanc
divendres 10 juliol, 2020

AQUEST ESTIU ENDINSA'T A MONTBLANC AMB ELS GUIES TURÍSTICS (A PARTIR DEL DIA 10 DE JULIOL)

Cada dia de la setmana tens la possibilitat de conèixer la història, les anècdotes i les tradicions que fan de Montblanc una #VilaAmbCaràcter.

Recorregut

Inici de la visita a l'Oficina de Turisme. Es visitaran els principals carrers i places, els edificis emblemàtics des de l'exterior i es pujarà a les torres i pas de ronda de la muralla.

La visita acabarà amb un tast de dos vins de la DO Conca de Barberà i una degustació gastronòmica per qui ho sol·liciti.

Durada

La visita té una durada de 1 hora 30 minuts.

Preu de la visita

Amb tast: 12€ a partir de 18 anys / 6€ entre 7 i 17 anys / 2€ fins de 6 anys o gratuït sense degustació

Sense tast: 8€ a partir de 18 anys / 4€ entre 7 i 17 anys / gratuït fins a 6 anys.

Reserva

Per realitzar la visita guiada és imprescindible reservar amb antel·lació enviant el següent formulari.

Una vegada rebut el formulari, l'Oficina de Turisme contactarà amb els interessats per confirmar la recepció del formulari i la disponibilitat de places.

Pagament

Es prioritzarà el pagament per transferència bancària. L'Oficina de Turisme en el correu de confirmació indicarà les dades necessàries per realitzar-lo.

En cas que no es pugui fer per transferència, es podrà pagar directament a l'Oficina de Turisme prioritzant el pagament amb targeta.

Mesures sanitàries

L'ús de les mascaretes és obligat per a totes les persones de 6 anys o més, a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres.

El visitant té a la seva disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'Oficina de Turisme i a la torre d'inici de la visita a la muralla.

montblanc_muralla.jpg