Un bloctrip de trail runners visiten la Serra del Tallat

Un bloctrip de trail runners visiten la Serra del Tallat
dilluns 29 març, 2021

Els dies 25 i 26 de març, un grup de trail runners ha  visitat  l'Urgell, per descobrir la zona trail  La Serra del Tallat que transcórre per Rocallaura, Montblanquet i el Santuari del Tallat .  

Es tracta d'una acció  del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida , per tal de promoure els circuits  trail running  que hi ha al Pirineu i a les Terres de Lleida. A l'Urgell, n'hi ha un  a la Serra del Tallat , ja que està situada en una zona apta perquè els trail runners puguin córrer a través de corriols i senders abruptes , amb desnivells. 

El grup està format pel trail runner Deparunner , influencer i corredor ; i l'acompanya  l'equip de The Trail Zone , empresa que va treballar per adequar el sender de la Serra del Tallat, per ser zona de trail running, gràcies a la col·laboració del Patronat de Turisme Ara Lleida.

S'han allotjat a l'Hotel Hostal del Carme de Vilagrassa, i han dinat al restaurant Rocallauracafè de Rocallaura, on s'han reunit amb la consellera comarcal de turisme Gràcia Auró. 

Aquest  bloctrip ha estat organitzat pel  Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida i ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Urgell i els establiments col·laboradors. 

whatsapp_image_2021-03-26_at_16.40.38.jpeg