Entrades combinades familiars als museus de l'Espluga de Francolí i de Vimbodí i Poblet

Entrades combinades familiars als museus de l'Espluga de Francolí i de Vimbodí i Poblet

Es tracta de tres entrades combinades que per un preu reduït es poden visitar diferents museus dels municipis de l’Espluga de Francolí i de Vimbodí i Poblet.

La combinada vermella permet visitar el Monestir de Poblet, el Museu del vidre, el Castell de Milmanda, les Coves de l’Espluga i el Museu de la Vida Rural.

Amb la combinada verda es poden visitar els 4 museus de l’Espluga (Les Coves, el Museu de la Vida Rural, el Museu del Vi i la Fassina Balanyà).

La combinada lila permet visitar el el Monestir de Poblet, el Museu del vidre, el Castell de Milmanda, les Coves de l’Espluga, el Museu de la Vida Rural,  el Museu del Vi i la Fassina Balanyà.

Grup d’edat: Tota la família.

Preu: Combinada vermella 16€. Combinada verda 12€ i combinada lila 20€. Nens menors de 7 anys entrada gratuïta a tots els museus. L’entrada ofereix descomptes i regals en molts establiments.

Tipus visita: Cal consultar els diferents museus. 

Observacions: L’entrada té validesa d’un any a partir de la data de compra. Venda a l'Oficina de Turisme Comarcal de Poblet, a l'Oficina de turisme de l'Espluga de Francolí i als Museus.

Adaptat amb cotxets per infants: Cal consultar els diferents museus.

Més informació

Web: 
www.esplugaturisme.cat; www.vimbodipoblet.cat
Pfafó Combinada _Preus modificats.jpg