Rutes de la ciutat de Valls

Rutes de la ciutat de Valls
Data inici: 
dilluns 01 juliol, 2019
Data fi acte: 
dilluns 29 juliol, 2019

POSTES DE SOL DES DEL CAMPANAR MÉS ALT

El campanar de Valls, amb 74 metres, és el més alt de les esglésies parroquials de Catalunya. És obra de l’arquitecte Francesc Villar Carmona i va ser construït entre l’any 1895 i 1897. Pujar-hi és tota una experiència que no oblidareu. La vista de la ciutat de Valls i del perfil de pobles pertanyents a cinc comarques diferents amb el mar al fons és espectacular. Us hi esperem!

Tots els dilluns de juliol (dies 1, 8, 15, 22 i 29), a les 20.30h, visites amb reserva prèvia a l'Oficina de Turisme. Preu: 3€ per persona

VISITA NOCTURNA AL REFUGI ANTIAERI DE LA PLAÇA DEL BLAT

La Sala Gòtica de Ca Sagarra i el Refugi An-tiaeri de la plaça del Blat han estat recupe-rats com a espai museístic per donar a conèixer una part molt important de la història de Valls compresa entre 1931 i 1979.

Els dies 10 i 11 de juliol, a les 22.00h, visites amb reserva prèvia a l'Oficina de Turisme. Preu: 3€ per persona

VISITA AL CALL JUEU MÉS TAST DE VI JUEU

Les primeres notícies documentals de la comunitat jueva a Valls daten del 1277. La comunitat vivia concentrada al call, format pels actuals carrers del Call i dels Jueus, on estava ubicada la Sinagoga. La comunitat jueva estava formada per unes dues-centes persones i comptava amb una aljama (un organisme jurídic que regia la comunitat d’una manera pràcticament autònoma per a organitzar la seva vida social, religiosa, judicial i económica).

El dia 18 de juliol, a les 19.30h, visites amb reserva prèvia a l'Oficina de Turisme. Preu: 5€ per perso-na (visita més tast de vi jueu a la sala gòtica del refugi en acabar la visita).

Més informació i reserves: https://www.valls.cat/turisme o al 977 612 530

Descobrim Valls

Rutes de la ciutat de Valls

campanar.png