Participa al Concurs d'Instagram: La primavera a l'Urgell, escenaris que inspiren

Participa  al Concurs d'Instagram: La primavera a l'Urgell, escenaris que inspiren
dilluns 29 març, 2021

T’agrada fotografiar els paisatges, els pobles i els escenaris de l’Urgell?

Ara, fer-ho durant aquesta primavera té premi!

 

Amb els primers brots primaverals i les ganes de contacte amb la natura, des de Turisme Urgell engeguem un nou concurs fotogràfic d’Instagram.

Guanya un cap de setmana per a sis personesa la casa rural La Torre del Codina, al Talladell.

 

Què has de fer per participar-hi?

 

Bases del concurs d’Instagram de Turisme l’Urgell

 

Per poder participar en el concurs fotogràfic La primavera a l’Urgell, escenaris que inspiren, cal seguir les indicacions següents:

 

1.    Realitza les fotografies tenint com a referència la temàtica del concurs:La primavera a l’Urgell, escenaris que inspiren. Les fotografies han de ser de la comarca de l’Urgell i cal indicar-ne la ubicació, sigui al text o geolocalitzant la foto.

2.    Etiqueta les fotografies amb els hashtags #concursprimaveraurgell2021 i #turismeurgell

3.    Segueix el perfil d'Instagram @turismeurgell

4.    Entraran a concurs les fotografies publicades a Instagram del 20 de març al 18 d’abril de 2021, ambdós inclosos.

5.    Recorda que, per poder visualitzar les imatges, és indispensable tenir un perfil públic a Instagram.

6.    No hi ha límit de participació. Pots penjar tantes fotografies com vulguis!

 

L’allotjament

La Torre del Codina és una casa rural ecològica i autosostenible, construïda l’any 1753 i situada al terme de Tàrrega, en un entorn paisatgístic, històric i natural privilegiat.

 

Es tractadel primer establiment sostenible de la comarca de l'Urgell  que ha obtingut el reconeixement internacional de BIOSPHERE Sustainable Lifestyle i que atorga l'Institut de Turisme Responsable (ITR).

 

La Torre del Codina disposa d'energies alternatives i es basa en el turisme sostenible i d’experiències.  Durant l’estada, podràs contemplar el patrimoni de la pedra seca, juntament amb la flora i la fauna autòctonesi gaudiràs d’una atenció única i personalitzada.

 

 El premi

La persona guanyadora haurà de reservar* prèviament l’allotjament concretant la data d’estada amb el propietari itenint en compte la disponibilitat de places lliures.

 

El premiat o premiada rebrà un val per correu electrònic que haurà de presentar obligatòriament en arribar a l’allotjament. 

 

En cas que no pugui gaudir del premi en les dates indicades, la persona guanyadora podrà regalar l’estada notificant prèviament les dades de contacte de les persones afortunades.

 

El veredicte

 

Entre tots els participants, el jurat del concurs escollirà la fotografia guanyadorad’acord amb l’originalitat i la qualitat artística del conjunt de propostes presentades.

El jurat estarà format per 5 representants del Consell Comarcal de l’Urgell de presidència, gerència i àrea de turisme i 1 representant de l’empresa Deparaula.

 

El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dia 26 d’abril de 2021 a través del perfil de Turisme l’Urgell i etiquetantla persona guanyadora.

 

La persona guanyadora haurà de posar-se en contacte amb l’organització del concurs a través del correu turisme@urgell.cat i enviar la fotografia original.

 

*La reserva estarà condicionada per les restriccions a causa de la Covid-19.

Cal tenir en compte que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer del Consell Comarcal de l’Urgell. Lorganització no es fa responsable de fallades i errors en els sistemes informàtics. La participació en el concurs implica l’acceptació de totes les bases.

 

 

 

 
banner_web_turisme_urgell.png