Mercat de Nadal i Fira de Capons i Aus a Valls

Mercat de Nadal i Fira de Capons i Aus a Valls
dissabte 16 desembre, 2017

El dissabte 16 i el diumenge 17 de desembre (matí i tarda) Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal, Fira de Capons, Aviram i Motius Nadalencs, FICAP-2017, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l'any a la capital de l'Alt Camp. 

 

MERCAT DE NADAL: Al Mercat de Valls hi trobareu una variadíssima oferta d'aus de corral, capons, galls dindi, pollastres, oques, ànecs i tot tipus d'aus vives, criades a pagès. També s'hi poden adquirir arbres de Nadal, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals...i tot el que és típic per les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis. El mercat es desenvolupa al centre de Valls (plaça del Blat, el Pati i els carrers de la Cort i Jaume Huguet) i converteix tota la ciutat en un mercat extraordinari amb molt d'ambient i animació als carrers, la qual cosa referma Valls com a ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats. 

Obert de les deu del matí fins a les nou del vespre (el diumenge fins a les vuit del vespre), aquest mercat es complementarà amb altres actes: il·luminació de carrers, exposicions, tradicions populars, pessebres, campanyes comercials. 


MERCAT DEL TRACTE: Mercat dedicat a la compravenda d'equins (cavalls, mules, ponis...) i utillatges.

A la plaça del Portal Nou, el dissabte 16, de nou del matí a una del migdia. 

Organitza: Societat de Sant Antoni de Valls i Ajuntament de Valls.


MERCAT D'ART JOVE: Artesania, pintura, il·lustracions, roba, complements, fotografia, productes naturals...Tot fet per la comunitat d'artesans i artistes més joves! Aquest espai comptarà, també, amb actuacions i espectacles en directe que amenitzaran la nostra visita al Mercat. 

Al Pati, el dissabte 16, de les deu del matí a les nou del vespre. 

Organitza: Valls Jove (Regidoria de Joventut i Acció Cívica de l'Ajuntament de Valls). Per més informació:

www.vallsjove.cat 


Pessebre Monumental a la Capella del Roser: de les deu del matí a les dues del migdia. 

El Fumera visitarà, el dissabte 16 (tarda) i el diumenge 17 (matí), el mercat de Nadal. Allà aprofitarà per vigilar i conèixer la mainada. 

Organitza: Associació AFUMA de Valls

Coordinació: Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, Associació de Criadors d'Aus "El Francolí" i Societat de Sant Antoni. 

 

MÉS INFORMACIÓ:

Cambra de Comerç i Indústria de Valls

Tel. 977 600 909 • Fax: 977 606 456

valls@cambravalls.comwww.cambravalls.com

Oficina Municipal d’Informació i Turisme

Tel. 977 612 530

turisme@valls.cat 

foto02.jpg