L' Espectacle de la floració del safrà a l'Espai Aromis

L' Espectacle de la floració del safrà a l'Espai Aromis
Data inici: 
dissabte 27 octubre, 2018
Data fi acte: 
diumenge 11 novembre, 2018

Visita guiada durant la qual podreu veure i participar a la collita de flors, tastar productes amb safrà i veure com és el procés de desbrinar la flor per obtenir-ne el safrà espècia.

L'activitat és gratuïta i te una durada aproximada de 90 minuts i contempla la participació en la collita de flors, el taller de desbrinatge pel qual s'extreuen els brins de la flor i el tast de productes Aromis amb safrà. 

Aromis va néixer, ara fa deu anys, amb l’objectiu de la recuperació del safrà, quan encara no hi havia cultius comercials a tot Catalunya, no només de la seva producció i distribució, sinó de la seva incorporació com a ingredient culinari a les cuines professionals i de les llars. Perquè la cuina del safrà és rica, deliciosa, aromàtica, una cuina arrelada a la cultura culinària mediterrània, que malauradament ha estat oblidada durant dècades a favor d’altres espècies foranes (es calcula que el conreu comercial del safrà a la Conca i a tota Catalunya va desaparèixer a finals dels anys 20 del segle passat).

Dies i horaris de visita:

Dijous 1 de nov. a les 10:00
Divendres 2 de nov. a les 10:00
Dissabte 3 de nov. a les 10:00 i a les 16:00
Dissabte 10 de nov. a les 10:00
Diumenge 11 de nov. a les 11:00

Cal fer reserva per a la visita, al teléfon 696718135 o al correu electrònic info@aromis.cat
Màxim de participants: 25 persones.

Localització: Finca Cantarroella del Carrer Horta Subirana (després del cementiri de Montblanc)

espai_aromis.png
espai_aromis.png