Exposició: Arqueologia paisatges al Museu de la Vida Rural

Exposició: Arqueologia paisatges al Museu de la Vida Rural
Data inici: 
Samedi 17 juillet, 2021
Data fi acte: 
Dimanche 09 janvier, 2022

Exposició: Arqueologia paisatges al Museu de la Vida Rural

  • Calendari: 17/7/2021 - 9/1/2022
  • Localització: Museu de la Vida Rural, l'Espluga de Francolí

Un projecte artístic de caràcter comunitari i col·lectiu a partir del treball de l'artista Inula, comissariat per Judith Barnés.

L'exposició reflexiona sobre el paisatge cultural de la Conca de Barberà i es cocrearà amb la ciutadania.

Activacions i proposta educativa

Durant l’estada de la mostra al Museu de la Vida Rural, es faran dues activacions de participació ciutadana per acabar de donar forma a les idees que es despleguin a la sala i al treball d’investigació i de creació de l’artista. La primera activació es farà en el marc del Festival de poesia RUSC en què es plantejarà una acció vinculada a les empremtes que deixem en el paisatge i que comptarà amb la participació de les famílies. La segona activació es farà en el marc del FES, el Festival d’Educació per la Sostenibilitat de l’MVR i es proposarà un recorregut compartit per l’entorn que serà entès en clau d’espai vivencial en el qual podran participar els veïns de l’Espluga de Francolí i dels pobles del voltant.

La mostra anirà acompanyada també d’una proposta educativa a partir del setembre de 2021 amb l’objectiu d’apropar la pràctica creativa a la ciutadania i poder interactuar, sense por, amb l’art contemporani.

+INFO:

https://museuvidarural.cat/arqueologies-del-paisatge/

mvr_exp_arqueologies_paisatges.jpg