Boutique Hotel Spa Les Vinyes (CPC) PT-000153

Boutique Hotel Spa Les Vinyes (CPC) PT-000153

El nostre hotelet esta situat en un poble molt petit enmig de les vinyes de l'Alt Camp, un boutique hotel amb només 6 habitacions, especialitzat en escapades exclusives en parella, "Adults Only". Donem molta importància al benestar del client desitjant donar un servei de qualitat.

A l'spa, només accessible per als clients de l'hotel, es pot gaudir d'un ambient de relax, tractaments a mida amb productes naturals & ecològics i una atenció personal. El lloc ideal per recarregar energies, de desconnectar i recuperar forces.

En el nostre Slow Food restaurant Ardidam servim plats ecològics de l'hort, productes de temporada i proximitat. El nostre compromís amb el medi ambient ens porta a una cuina en el marc del projecte Km0. També vam aconseguir que un 80% de les energies necessitades a l'hotel són renovables com la biomassa, solar tèrmica i aïllament per sostres verds.

Visita el nostre Natural Paddock, el Paddock Paradise més gran d'Europa, on podeu conèixer als nostres cavalls. Actualment comptem amb 15 Ha on viuen els nostres cavalls en manada, lliures i feliços. Oferim l'oportunitat de crear una connexió personal amb aquests magnífics éssers i beneficiar d'una experiència única!

 Tancat per reformes fins juny de 2022

Adreça: 
Carrer Vilardida, 13 - Vilardida
Telèfon: 
977639193 - 650375366
E-mail: 
info@lesvinyes.com
Codi postal: 
43812
Fax: 
977639193
Web: 
http://www.lesvinyes.com
Places: 
14
spa-les-vinyes-vilardida-spa.jpg
spa-les-vinyes-vilardida-cavalls.jpg
spa-les-vinyes-terrassa.jpg
spa-les-vinyes-vilardida-habitacio.jpg
spa-les-vinyes-habitacio2.jpg
spa-les-vinyes-habitacio3.jpg
spa-les-vinyes-jardi.jpg
spa-les-vinyes-vilardida-massatge.jpg