Festes Majors d'Hivern en honor a Sant Sebastià

Festes Majors d'Hivern en honor a Sant Sebastià
divendres 17 gener, 2020

Bona part dels pobles de l'alt Camp tenen com a patró Sant Sebastià, que serà el proper 20 de gener, i en el seu honor celebren lluides festes majors.

Aquest pobles són:

La Masó

El proper 20 de gener arriba la tradicional festa major d’hivern de la Masó en honor a sant Sebastià. Podreu asistir als actes programats que faran gaudir del més gran al més petit.

Més informació: http://www.maso.altanet.org/ 

Vila-rodona

Els dies 19 i 20 de gener arriba la tradicional festa major d’hivern a Vila-rodona. Durant els dos dies de la festa en honor a sant Sebastià tots els que s’acostin a Vila-rodona podran gaudir d’una pila d’actes musicals, culturals, gastronòmics i infantils pensats per satisfer totes les edats i tots els gustos.

Més informació: http://www.vila-rodona.altanet.org/

Vallmoll

Del 17 al 19 de gener Vallmoll celebra la festa major d’hivern. La celebració arriba amb un programa farcit d’activitats adreçades a petits, joves i grans.

Podeu consultar el programa complet al web de l’Ajuntament.

Més informació: www.vallmoll.cat

Montferri

Del 17 al 19 de gener tindrà lloc la festa major d’hivern de Montferri.

El programa de festes inlou activitats per a tots els gustos: espectacles infantils, tallers de destil·lació i elaboració d’olis de massatge, sopar, ball de festa major amb orquestra, teatre o la missa en honor a sant Sebastià.

Més informació: https://www.ajuntamentmontferri.cat/fires-i-festes/

Rodonyà

Els dies 17, 18 i 19 de gener arriba la tradicional festa major d’hivern de Rodonyà en honor a sant Sebastià.

Durant els tres dies es podrà gaudir de diverses activitats com la romescada popular, els concerts, una sortida motera, jocs de gegants, paella popular o la tradicional missa en honor a sant Sebastià

Més informació: http://www.rodonya.altanet.org/noticies/festa-major-dhivern -de-rodonya

Nulles

El cap de setmana del 18 i 19 de gener tindrà lloc a Nulles la festa major de Sant Sebastià. Serà un cap de setmana amb un programa d’actes pensat per satisfer tots els públics.

Més informació: http://www.nulles.altanet.org/

780_008_4731155_b60c20f9f12d307b0bfe9022e03bf932.jpg