Restaurant Hostal Feliuet

Restaurant Hostal Feliuet

 

Cuina casolana i d'autor.Calçotades, cuina de caça i cuina de temporada. Especialitats: Cargols a la llauna, conill especialitat de la casa, carns i verduretes a la brasa, plats cuinats al forn i bons estofats
Tanca els dilluns.
Disposem d'habitacions i apartaments per venir a passar uns dies i gaudir de tranquil.litat i estar en contacte amb la natura, la Ruta del Cister passa per devant de casa nostra.
 
CAS
 
Cocina casera y de autor.Calçotadas, cocina de caza y cocina de temporada Especialidades: Caracoles a la llauna, conejo especialidad de la casa, carnes y verduras a la brasa, platos cocinados al horno y buenos estofados.
Cierra los lunes.
Disponemos de habitaciones y apartamentos para venir a pasar unos días y disfrutar de tranquilidad y estar en contacto con la naturaleza, la Ruta del Cister pasa por delante de nuestra casa.
 
FRA
 
Cuisiner et auteur. Calçotades, la chasse et de cuisine cuisine de saisonSpécialités: escargots, lapin spécialité maison, les viandes et légumes grillés, plats cuits au four et les ragoûts bonne.
Fermé le lundi.
Nous avons des chambres et des appartements à venir à une pause et profiter du calme et de rester en contact avec la nature, la Route du Cistercien passe devant notre maison.
 
ANG

Home cooking and author.Calcote, hunting and cooking seasonal dishes .Specialties: escargots llauna, rabbit house specialty, meats and grilled vegetables, baked dishes and stews good .

Closed Mondays.

We have roomsand apartmentsto come tospend a fewdays and enjoy thepeaceand keep in touchwith nature,the Cistercian Routepasses in frontof our house.

Avantatges Carnet 6T: 
<p>Punt de segellatge / Punto de sellado / Sealing point</p>
Adreça: 
Ctra. Baixa, 26
Telèfon: 
977 89 27 05| 619 199 735
E-mail: 
info@calfeliuet.com
Codi postal: 
43413
Web: 
http://www.calfeliuet.com
Horaris: 
Dilluns tancat per descans setmanal/ Cerrado los lunes /Fermé le lundi / Closed on Mondays.
feliuet_7_20130824120115.jpg