Cal Socias (CPI) PT-000316

Cal Socias (CPI) PT-000316

Cal Socías està situada a la part més alta del poble de Vila-Rodona (Tarragona), en un llloc tranquil sota el castell medieval. La casa, amb més de cent anys d'història, on hi han viscut quatre generacions des de l'any 1900 fins al 2012. La seva última generació ha volgut donar una nova ambientació a la casa, transformant-la en una casa de turisme rural independent.

Cal Socías es troba en una zona del poble molt tranquil·la. Vila-rodona està envoltat de vinyes i natura i es poden començar diverses rutes per fer excursionisme o sortides amb BTT, en plena Ruta del Cister.

Per als amants del vi, a Cal Socías trobareu tota la informació per visitar els cellers de la zona, amb diferents propostes molt interessants.

 

Cal Socías está situada en la parta más alta del pueblo de Vila-Rodona (Tarragona), en un lugar tranquilo bajo el castillo medieval. Cuenta con más de cien años de historia en la cual han vivido cuatro generaciones desde el año 1900 hasta el 2012. La última generación ha querido dar a la casa una nueva ambientación, transformándola en una casa de turismo rural independiente.

Cal Socías se encuentra en un lugar muy tranquilo del pueblo de Vila-rodona,  rodeado de viñedos y naturaleza y desde él se pueden empezar diferentes rutas para realizar excursiones o salidas en bicicleta, en plena Ruta del Cister.

Para los amantes del vino, en Cal Socías podréis encontrar toda la información para visitar las bodegas de la zona, con diferentes propuestas muy interesantes.

Adreça: 
Prat de la Riba, 18 - Vila-rodona
Telèfon: 
659759335
E-mail: 
calsocias@gmail.com
Codi postal: 
43814
Web: 
http://www.calsocias.com
Places: 
6
cal-socias-vila-rodona-terrassa.jpg
cal-socias-vila-rodona-barbacoa.jpg
cal-socias-vila-rodona-habitacio.jpg
cal-socias-vila-rodona-habitacio2.jpg
cal-socias-vila-rodona-habitacio3.jpg
cal-socias-vila-rodona-cuina.jpg
cal-socias-vila-rodona-entrada.jpg
cal-socias-vila-rodona.jpg