El nou "Espai Marinada", del Celler Mas Vicenç

El nou
dimarts 08 maig, 2018

El Celler Mas Vicenç, dins la DO Tarragona, aposta novament pel turisme del vi, i en aquesta ocasió ha posat en marxa un nou espai que han batejat com a Espai Marinada

El passat 12 de març va tenir lloc la inauguració del nou espai, situat a l'interior de les instal·lacions del celler, situat a Cabra del Camp. Amb motiu d'aquesta presentació, es va informar els assistents de totes les activitats enoturístiques de Mas Vicenç, com les visites guiades, l'Open door, el Walk&Wine i el Xoco&Vida, a les quals cal afegir les últimes novetats per a aquesta temporada, unes novetats que tenen com a objectiu reforçar els vincles amb el territori. S'anomenen Gastronòmica, que permet als visitants gaudir d'una activitat que finalitza amb un dinar maridatge, i Essència del Cister, que ofereix una experiència en què el Reial Monestir de Santes Creus té molt de pes. 

L'Espai Marinada té 120 metres quadrats i una capacitat per a unes vuitanta persones, cosa que permetrà al celler potenciar i millorar l'oferta turística ja que la zona d'acollida i finalització de les visites i activitats enoturístiques es faran en aquest espai, que inclou una botiga amb els productes de Mas Vicenç i d'altres productors de l'Alt Camp. L'Espai Marinada el podran llogar empreses, institucions, associacions i grups de tot tipus. La sala està equipada amb tots els elements necessaris per fer-hi reunions (videoprojecció i la climatització) i s'hi poden organitzar activitats de team building; càterings, maridatges amb vins, presentacions de productes relacionats amb la cultura i altres esdeveniments. 

L'Espai Marinada ve a complementar l'Espai Serè, que està situat a la  zona nord de Mas Vicenç. Amb una capacitat per a 25 persones, també reuneix totes les condicions per acollir cursos de formació, reunions i altres actes, però adreçades a un públic no tan nombrós. D'aquesta manera, Mas Vicenç vol consolidar la seva nova etapa, enfocada cap a l'enoturisme, tant el de proximitat com el d'empresa, i també cap al públic estranger. 

Més informació: https://masvicens.com/es/mas-vicenc-2/ 

inauguracio_sala_marinada_2_2mas_vicenc_-_copia.jpg
masvicenco_salamarinada_5_baix.jpg