Diagnosi de les rutes de senderisme de l'Urgell

Diagnosi de les rutes de senderisme de l'Urgell
dilluns 03 abril, 2017

El Consell Comarcal de l’Urgell disposa de la guia de Camins de l’Urgell a peu i amb BTT on hi ha diferents rutes, petits senders i senders de  gran recorregut, que es poden realitzar a peu o amb BTT. Es tracta d’un total d’11 rutes circulars PR de Petit Recorregut, 1 sender GR3 de Gran Recorregut , el Camí Ignasià i 3 trams del Camí de Sant Jaume català, que s’estenen en gairebé 260 Km.

Aquestes rutes es van senyalitzar fa anys i amb els pas del temps, el trànsit d’usuaris i les inclemències meteorològiques , s’ha vist necessària realitzar una diagnosi extensa, per tal de saber en quin estat es troba la senyalització informativa i direccional de les rutes i revisar les marques de pintura, postes i banderoles que hi ha en els trajectes. El treball de camp inclourà la georeferenciació i tracks de totes les rutes.

El següent pas serà l’execució de les tasques de conservació i manteniment de les rutes que ho necessitin, que poden ser de neteja i desbrossament dels camins, repintar senyals o substituir banderoles o senyals malmeses.

Està previst que les tasques de diagnosi i conservació de les rutes s’acabin a finals d’any.

 

 

sant_jaume.jpg