Cinema al Convent de les Arts

Cinema al Convent de les Arts
Data inici: 
dissabte 27 febrer, 2021
Data fi acte: 
dissabte 27 febrer, 2021

Des del gener del 2020, les pel·lícules proposades per al Cicle Gaudí de cinema en català, una iniciativa de l'Acadèmia del Cinema Català, ocupen la tarda del darrer dissabte de cada mes i porten el cinema a Alcover. Gràcies a aquesta iniciativa, el públic pot gaudir cada mes d'una pel·lícula de producció catalana i d'estrena molt recent. 

En aquesta línia, el 27 de febrer, darrer dissabte de mes, a les set de la tarda, es projectarà la pel·lícula "La boda de Rosa", al Convent de les Arts d'Alcover.

A punt de fer-ne 45, la Rosa s'adona que ha viscut sempre pels altres i decideix engegar-ho tot a passeig, agafar la iniciativa i deixar d'anar a remolt de tothom. Abans però, vol fer efectiu un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa.

Mentrestant, el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans, i la Rosa, s'adonarà que això de canviar de vida no és tan senzill si no és al guió familiar. Casar-se, encara que sigui amb ella mateixa, serà el més difícil que haurà fet mai. 

ca_la_boda_de_rosa.jpg