BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny.

BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny.
divendres 03 maig, 2024

BENVINGUTS A PAGÈS “LA FESTA” L'1 i 2 de juny.

Benvinguts a Pagès (BaP) és un projecte que va néixer el 2016 en el marc de la candidatura de Catalunya, Regió Europea de Gastronomia, per tal de donar a conèixer la feina de la pagesia catalana a tota la ciutadania. Els productors/es obren les portes de les seves granges i obradors i mostren el treball que fan diàriament conreant el camp o amb la pastura. És la forma de posar en valor l’origen de tot allò que mengem i visibilitzar qui hi ha darrere dels aliments que arriben a les nostres taules, així com una oportunitat per apropar-se a les explotacions i omplir el rebost comprant directament als productors/es.

L’oferta de productors/es agroalimentaris/es es complementa amb altres agents turístics que contribueixen a la promoció del producte local i de proximitat.

Tots ells es poden visitar, prèvia reserva, durant La Festa, el cap de setmana de portes obertes gratuïtes, i també durant Tot l’Any, ja que des de 2021 hi ha una oferta sostinguda de visites de pagament a explotacions que inclouen un taller experiencial.

Aquesta iniciativa de la Generalitat s’ha convertit en una acció de promoció a la comercialització dels productes i de suport a les explotacions agroalimentàries i pesqueres participants dirigida a la ciutadania en general però, sobretot, al públic familiar, sènior, foodie i jove.

En aquesta web podreu consultar i reservar les visites a productors/es, restauradors/es, allotjaments i activitats per al cap de setmana del Benvinguts a Pagès La Festa a partir del proper mes de juliol així com les visites de Benvinguts a Pagès Tot l’Any en qualsevol moment de l’any.

Ara, cada cap de setmana, i durant tot l’any, sigueu Benvinguts a Pagès!

 

      A l'Alt Camp, més informació: aquí

      A la Conca de Barberà , més informació: aquí

      A l'Urgell, més informació: aquí

bap24.png